Foto: Axel Ohm

FESTIVALINFO


Vaffö gör ni på detta viset?

Woodstockeboda existerar för att konservera de progressiva ideal som växte fram under slutet av 60-talet. Vi strävar efter en jämn könsfördelning bland artisterna och vill skapa ett safe space för kvinnor, män och ickebinära att samexistera på - utan sunksnubbigheter i form av ofredanden och annat medeltidsbeteende. Vi har bara kvinnliga vakter och trygghetsvärdar. Vi driver festivalen som en ideell förening, utan vinstintresse, och allt eventuellt överskott delar vi ut till välgörande ändamål som vi tillsammans kommer överens om. 


 Hur tar jag mej dit?

Kiviks taxi har en buss för 20 personer tillgänglig och priset / person är 100:- / enkelresa. Eventuellt kan de även fylla upp med en 8 personers buss vid vissa avgångar.
Följande avgångar till och från Simrishamn kan erbjudas, och viktigt att det meddelas att förbokning på mail info@kivikstaxi.se eller 0414-70098 i god tid är ett måste."
Onsdag 7/9
Från Simrishamn: 18.00 och 19.00
Torsdag 8/9
Från Simrishamn: 10.00, 11.00 och 12.00
Fredag 9/9
Från Simrishamn: 10.00, 11.00 och 12.00
Söndag 11/9
Från Stockeboda:
(08.00), 09.00 och 10.00.
Eventuellt kommer vi även anordna någon buss från Malmö, men mer om det framöver. Följ oss på facebook och instagram för fortlöpande information.


Var köper jag biljetter?

Biljetter köper du via billetto.se och den kostar 1312:- för alla tre dagar. Tältcamping ingår i priset och barn under 13 kommer in gratis i målsmans sällskap. Det kommer även släppas endagars längre fram. Vi släpper 600 biljetter i år och strävar efter att behålla samma intima och familjära känsla framöver.


Var bor jag?

Vi kommer ha en kaoscamping, för de som gillar oljud och närhet till festen, samt en lite lugnare och mer avskild, för de som föredrar det. Båda ligger dock på den stora ängen som utgör hela festivalområdet, så någon ljudbarriär existerar inte utöver vad du stoppar i öronen :) Husbil/vagn går att ställa på vanliga parkeringen samt på festivalområdet i mån av plats.


Mer info?

Följ oss på Facebook och Instagram, där du hittar fortlöpande information om mat, dryck, område och allt annat av betydelse. Du kan även använda frågeformuläret under KONTAKT.