Foto: Axel Ohm

FESTIVALINFO


Vaffö gör ni på detta viset?

Woodstockeboda existerar för att konservera de progressiva ideal som växte fram under slutet av 60-talet. Vi har en jämn könsfördelning bland artisterna och vill skapa ett safe space för kvinnor, män och ickebinära att samexistera på - utan sunksnubbigheter i form av ofredanden och annat medeltidsbeteende. Vi driver festivalen helt ideellt och allt eventuellt överskott delar vi ut till välgörande ändamål som vi tillsammans kommer överens om. 


 Hur tar jag mej dit?

Med buss eller taxi från Alvesta C. Busstider hittar du via Google Maps (slutdestination Bunker Bar, Ekevägen i Hjortsberga) alternativt lanstrafikenkron.se

Taxi enligt följande med Alvesta Taxi (Tel

0472-191 00): pris på 80kr/person men då måste man vara 4 pers eller fler i en bil. Är man färre så blir det dyrare per person. Lägsta priset för en bil är 320 kr. Är man fler än 4 i en bil så är det 80 kr/pers


Var köper jag biljetter?

Biljetter köper du via billetto.se och det ursprungliga priset var 1312:- för tre dagar. Nu har vi beslutat att släppa biljettpriset ganska fritt, så att man kan anpassa prisnivån efter sin egen plånbok samt längden på sin vistelse, och själv ta ansvar både för den egna och vår ekonomi, så att det blir hållbart för oss alla i längden.


Var bor jag?

Camping i tält, husvagn eller husbil på plats alternativt Hotell Rådmannen i Alvesta, airbnb eller liknande. Tältcamping ingår i biljettpriset, kostnad för parkering av fordon á 150kr tillkommer oavsett om det är personbil eller husbil/vagn. Detta året har vi tillgång till ängen som ligger precis intill Bunker Bar, där all camping kommer ske. Röker eller snusar du så ha gärna med dej en tom snusdosa eller liknande att samla fimpar osv i. Det är en betesäng och vi måste hjälpas åt att hålla den helt fri från nedskräpning.


Mer info?

Följ oss på Facebook och Instagram, där du hittar fortlöpande information om mat, dryck, område och allt annat av betydelse. Du kan även använda frågeformuläret under KONTAKT.


Får man ta med sej hund?
Ja


Vad finns det för mat och dryck på plats?
Det kommer finnas kall folköl, falafel samt diverse vegetarisk mat från Malmös finaste Flax. I övrigt tar man med sej det man behöver.

Är minderåriga välkomna?
Ja, i målsmans sällskap. Gratis för barn under 13, barn över 13 betalar pris enligt den nivå man tycker är lämplig.

Är området rullstolsanpassat?
Nej, långt ifrån, men sitter du i rullstol är du välkommen att ta med dej en ledsagare gratis.

Finns det WC på området?
Det finns två stationära WC-toaletter inne på området, i övrigt bajamajor.